Groepsleertherapie Schematherapie en Mindfulness - Groesbeek - zondag 11 - donderdag 15 mei 2025
Duur 5 aaneengesloten dagen
Dag 1 t/m 4: 9.30 - 21.00 uur
Dag 5: 9.30 - 17.15 uur
Data Zondag 11 t/m donderdag 15 mei 2025
Locatie Conferentiecentrum De Poort in Groesbeek
Studiebelasting Contacturen: 24 x 1,5 uur groepsleertherapie (36 uur) en een individueel kennismakingsgesprek van 45 minuten.
In totaal geldt dit als 25 uur leertherapie.
Deelnameprijs €1595,-, inclusief 5x lunch, 4x diner, 4x overnachting en 4x ontbijt.
Daarnaast €125,- voor het intake/kennismakingsgesprek met de leertherapeut.
Deze prijzen zijn vrijgesteld van BTW in verband met CRKBO registratie.
Aantal deelnemers maximaal 8
Leertherapeut Josje Arnoldi

Inhoud

In deze intensieve 25-uurs groepsleertherapie wordt gewerkt vanuit een schematherapeutisch kader, aangevuld met een mindfulness- en compassiegerichte werkwijze (MBCT en MBCL). Deze therapiestromingen vullen elkaar heel mooi aan en vanuit beide benaderingen wordt er overwegend ervaringsgericht gewerkt.

In een groep van maximaal 8 deelnemers wordt gewerkt aan het herkennen en doorbreken van innerlijke patronen (schema's en modi), het vergroten van de Gezonde Volwassene en het ontwikkelen van mindfulness- en compassievaardigheden.

Doordat deze leertherapie 5 aaneengesloten dagen is, en er op de cursuslocatie wordt overnacht, kan er echt de diepte in worden gegaan.

Doelgroep

Deze groepsleertherapie is bedoeld voor psychologen en artsen die in het kader van hun opleiding leertherapie willen volgen. De leertherapie kan worden gevolgd in het kader van de opleiding tot klinisch psycholoog, psychiater, psychotherapeut, VS GGZ en cognitief gedragstherapeut (VGCt).

Vraag voor de zekerheid altijd even vooraf akkoord van de hoofdopleider voor deelname aan de leertherapiegroep, aangezien eisen kunnen veranderen en wisselen per opleiding.

Arnoldi Opleidingen | W.G. Plein 277  1054 SE  Amsterdam | KvK 53106296 |
Algemene voorwaarden   Privacy statement